Lirik Lagu Ngawi Nagih Janji Denny Caknan feat Ndarboy Genk

Buat Kamu yang sedang mencari lirik lagu Ngawi Nagih Janji Denny Caknan feat Ndarboy Genk berikut adalah lirik lagunya. Selamat menikmati, semoga harimu menyenangkan.

Lirik Lagu Denny Caknan
Lirik Lagu Denny Caknan (Foto: Instagram/denny_caknan)

Ngawi Nagih Janji

Kowe biyen ngomong tresno
Janji rabakal ngeliyo
Jare pun mantep atimu
Bakal ngenteni baliku

Siseh wetan Kartoyono
Aku pamit bablas lungo
Pandanganmu sing tak jaluk
Aku bakal mantuk

Rino wengi aku kelebon impenmu
Tangi-tangi petukan bayangmu ning pikir iki
Bungah ati sing tau nduweni
bendino tak rasani, saiki aku bali

Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni

Sliramu tak anti-anti
Ning Alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo

Madep mantep karo kowe
Nek ra gelem ora wae

Aku neng Ngawi
Aku nagih janji
Siseh wetan Kartoyono
Aku pamit bablas lungo

Pandongamu sing tak jaluk
Aku bakal mantuk
Rino wengi aku kelebon impenmu
Tangi-tangi petukan bayangmu ning pikir iki

Bungah ati sing tau nduweni
Bendino tak rasani, saiki aku bali
Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni

Sliramu tak anti-anti
Ning Alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo

Madep mantep karo kowe
Nek ra gelem ora wae
Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni

Sliramu tak anti-anti
Ning Alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo

Madep mantep karo kowe
Nek ra gelem ora wae

Lihat Lirik lagu lainnya Atau Denny Caknan.

Terima kasih sudah berkunjung di artikel lirik lagu Ngawi Nagih Janji Denny Caknan feat Ndarboy Genk ini. Semoga kamu betah dan berkunjung kembali di situs sederhana ini.